MSC zegeviert in elfde editie FORWARD Belgium Quiz

Eventverslag, Mensen
Koen Dejaeger
Team ‘More Ships Coming’ van MSC Belgium wint FORWARD-quiz.
Team ‘More Ships Coming’ van MSC Belgium wint FORWARD-quiz. © FORWARD Belgium

De expediteursvereniging FORWARD Belgium organiseerde in samenwerking met Young FORWARD Belgium de elfde editie van de ‘FORWARD Belgium Quiz’. MSC ging aan de haal met de eerste prijs.

In de Ark in Antwerpen streden op donderdag 24 oktober 2024 niet minder dan 57 quizploegen om de felbegeerde wisselbeker. De quiz werd vakkundig in goede banen geleid door Johan Proost, ondervoorzitter van FORWARD Belgium. “De spanning was te snijden”, klinkt het bij de organisatie. “Na tien uitdagende vragenrondes en twee tafelrondes met uiteenlopende thema’s zoals technologie, films en series, aardrijkskunde en muziek, wist MSC Belgium met zijn team ‘More Ships Coming’ de overwinning te behalen.”

UPS I did it again

MSC mocht niet alleen de wisselbeker mee naar huis nemen, maar ook een cadeaubon voor een walking dinner arrangement met een foodtruck voor twintig personen, aangeboden door Cargoliner Belgium. De tweede prijs, een exclusieve havenrondvaart voor vijf personen, geschonken door Antwerp Port Tours, ging naar Douaneagentschap Essers. Van Doosselaere Advocaten, Schenker en Organi ontvingen respectievelijk de derde, vierde en vijfde prijs. Team ‘UPS I did it again’ van UPS SCS won de prijs voor de origineelste ploegnaam.

Nicolas Lens en Cynthia Clauwaert, beiden ondervoorzitters van Young FORWARD Belgium, reikten de prijzen uit.

Uitslag top 5:

1 MSC Belgium (More Ships Coming)

2 Douaneagentschap Essers (AwEsOme)

3 Van Doosselaere Advocaten (De Pull Bulls)

4 Schenker (De bende van ’t elfde)

5 Organi (The Organibles)

Daarenboven maakten alle aanwezigen kans om op basis van een kruiswoordraadsel annex anagram nog enkele mooie prijzen in de wacht te slepen, aangeboden door Alaska Software.

“We willen hierbij nog alle aanwezigen danken voor de schitterende avond en natuurlijk hopen we iedereen terug te mogen verwelkomen op de volgende editie van onze quiz in 2025”, meldt FORWARD Belgium.

Een volle zaal in De Ark voor de FORWARD Belgium quiz
Een volle zaal in De Ark voor de FORWARD Belgium quiz (c) FORWARD Belgium