Opleiding Portilog: Nautische Ketenwerking

Partnercontent, Varia
Buiten verantwoordelijkheid redactie
Opleiding Nautische Ketenwerking bij Portilog
Opleiding Nautische Ketenwerking bij Portilog © Port of Antwerp-Bruges

De havens van Antwerpen en Zeebrugge zijn cruciale spelers in de internationale maritieme sector. Een diepgaand begrip van de nautische ketenwerking is dan ook essentieel voor iedereen die hier actief is. Portilog heeft daar een opleiding voor.

De samenwerking tussen diverse partijen binnen de havens van Antwerpen en Zeebrugge vormt een complex geheel van regels, processen en operationele activiteiten. De nautische ketenwerking zorgt ervoor dat schepen veilig en efficiënt kunnen navigeren, laden en lossen. Voor professionals in scheepvaart, expeditie, haven en logistiek is een grondige kennis van die processen onmisbaar.

Verdiep uw kennis met opleiding Nautische Ketenwerking

Portilog biedt een opleiding aan die speciaal is ontworpen om inzicht te geven in de nautische ketenwerking. Gedurende vier intensieve sessies leren cursisten de belangrijkste regelgeving en bestuurlijke processen kennen, en ontwikkelen ze praktische vaardigheden om maritieme operaties efficiënt te managen.

De sessies worden geleid door gerenommeerde sprekers met een jarenlange ervaring in de sector, wat zorgt voor waardevolle inzichten en praktijkgerichte kennis. Met die expertise kunnen deelnemers effectiever bijdragen aan de efficiëntie van de havenoperaties.

De opleiding ‘Nautische ketenwerking’ van Portilog start op 16 oktober 2024.

Voor info en inschrijvingen, klik hier.